onsdag 6 januari 2010

NÖJD OCH GLAD

Vill bara säga att livet är allt gott! <3

4 kommentarer:

  1. Jäpp! Helt perfekt! Kan man må bättre än att man myser vid en vedeldad köksspis när det är 25 grader kallt ute? Tror inte det! Och jag hänger gärna på "lyckopandemin" som du och Daniel startat!

    SvaraRadera
  2. Tss... Har ju ingen vedspis... än!

    SvaraRadera
  3. Vi har två *nänänänänä!* En uppe, en sån där lite svart mer prydnads spis. Ger bra värme dock. Och en stor som Husqvarna som man verkligen kan laga mat på här nere i köket, med stor vattentank så även om det blir strömavbrott en längre tid i vinter kan vi få varmt vatten genom att fylla den med snö. Perfekt faktiskt. Och i vårt fina vardagsrum här nere blir det förmodligen en täljstenskamin så småningom. Och eventuellt en lite en i sovrummet också. Beror på skorstenen. Mysigt att höra elden spraka när det är bitande kallt ute. Dessutom är det ett utmärkt komplement till flispannan så man slipper ha den tänd om våren sommaren hösten då den inte fungerar optimalt om det inte är åtminstonde lite kallt ute. Då behöver man bara elda i vedpannan för varmvatten. Såååååååååååååå himla bra det känns att vara självförsörjande på värme!!!

    SvaraRadera
  4. Grannen här har satt upp solceller på taket för att slippa elda för varmvatten under sommaren. Det verkar snodigt! :-D

    SvaraRadera