onsdag 28 april 2010

KONSULTATION

I dag har vi haft besök av en konsult från Länsstyrelsen och vi har diskuterat vårt ladugårdsbygge. Oj vad mycket det är att tänka på! Många bestämmelser, många olika sätt att bygga på, bidrag att söka osv... Vet inte om vi blev så mycket klokare snarare mer förvirrade! ;-)

Det börja dra ihop sig för betessläpp. Eller först och främst ingärdning av betesmarken... Vi ska utfodra kvigorna med kraftfoder ett tag för att de ska bli lite rundare för att de lättare ska bli dräktiga.

Annars händer det mycket på Maxfronten. Vi var till Motala i helgen som var och hälsade på min syster Sussi. Max började krypa riktigt där och nu har det varit full fart på honom. Idag öppnade han kylskåpet och plockade ut fetaosten, han ställer sig upp mot alla möbler och skjuter stolar framför sig. Kul! Och svettigt! ;-)

Maja har blivit så duktig på att rita. Hon ritar änglar, tjejer, kaniner, katter, blommor m.m. Hon är en snäll storasyster och Max ser verkligen upp till henne. Det har han gjort från dag ett. Så fort hon kommer i närheten skiner han upp som en sol!

Det är mycket att göra både hemma och borta. Mormor och morfar är mitt uppe i en flytt och behöver mycket hjälp, nästa vecka ska vi måla t-shirtar på Lantlyckan... arbetskvällar kalas m.m. Så man kan säga att man känner att man lever!

Det är verkligen helt underbart ute nu. Så skönt att vara ute i skogen igen!

Ja det var väl det...

2 kommentarer:

  1. Full rulle på Udden med andra ord :-) Skönt att höra att ni har det gott.
    Här e allt bara bra me..
    Får höras bättre ngn dag.. :-)
    Kramis
    Viktoria

    SvaraRadera
  2. Ja det får vi göra kompis! :-D

    SvaraRadera