måndag 5 april 2010

BÖNDERNAS HUS

...brinner! I morgon finns inte ens den rasade brädhögen kvar.

Edit: Nu finns bara grunden kvar och det pyr lite bland stenarna. Det gick jättebra att elda upp skrutten. Så var det ett bekymmer mindre och ÄNNUMER skrot hemma på gården!

8 kommentarer:

  1. Jag hoppas det är ni som tuttat på? Så det inte går en pyroman lös i bygden menar jag...

    SvaraRadera
  2. I kväll skall jag prova att baka Dalslandskaka! :-) Har så himla mycket jag vill hinna med under dessa 6 dagar men vi får se hur mycket jag hinner. Idag skall jag bara läsa och finnas till. Och eventuellt baka om jag orkar. En dag måste man få ta det lundgt i alla fall, efter att ha arbetat 8 dagar på raken, runt 70 timmar på 8 dagar... Så nu har man vett att uppskatta sin ledighet!!!

    SvaraRadera
  3. Sussi: Jepp det var Martin-Pyroman som eldat hela natten. <3

    Maggie: Om du slitit så ont tycker jag att du BARA ska ta det lugnt idag! -IGET bak alltså! Ordinerat av doktor lillasyster ;-)

    SvaraRadera
  4. Då är det ju en RIKTIG bondgård. Enligt Daniel SKA det stå en massa dyra redskap och rosta på gården, så det syns hur mycket pengar man har!

    SvaraRadera
  5. Maggie: UJ va rik jag känner mig! ;-)

    SvaraRadera
  6. Bakade Dalslandskaka och himmel vad god den var! Skall baka igen men ta med rågsikt för att testa. Problemet var bara att min assistent var för liten, så nästa gång gör jag den i två omgångar. Jäste ut över hela spisen... Gott och mättande bröd blev det i alla fall! Tack för receptet!

    SvaraRadera
  7. det var ett segt hus, det har brunnit länge nu :-)

    SvaraRadera
  8. Madde -nu får du kika in hos mej och se vad det blev av trasorna...! TACK!!!!!!

    SvaraRadera