söndag 27 december 2009

GALET!


Tja vad ska man säga... Någon galer i hönshuset... Vi har alltså minst en tupp! Tre av de vi har är hönor helt klart. De har nämligen nästan ingen kam. De andra fyra har större kam men ingen av dem har långa stjärtfjädrar. Så Maja och jag gick in i hönshuset för att se om vi fick en titt på galaren. Men tuppen blev blyg eller satte en tupp i halsen eller nått för det var knäpptyst en hel lång stund. Så vi gick ut igen och ja, -då var det någon som gol igen! Hmfr... typtupp! ;-)

Nått annat som är riktigt galet idag det är detta... Vi fick ett telefonsamtal i morse om att en byggnade vi har (böndernas hus) lite längre bort rasat. Jo det kan man säga! Som ett korthus! Vet inte riktigt hur det gått med grejerna vi hade inne. Häskärran är mos, husvagnen verkar ha klarat sig och så även en volvo 140... Men vi får se när försäkringsbolaget kommer och kollar till veckan. Som det kan bli...

2 kommentarer:

  1. Oooops! är det snön som blev för tung eller har ni haft mycket blåst som här? Tur att det inte var några människor där inne när det rasade i alla fall.

    SvaraRadera
  2. Ja det var ingen där vad vi vet...
    Huset var ju lite "skruttigt" Byggt på 30-talet med samlade krafter från böndern i nejden. Det var nog snön... har inte blåst nått värre!

    SvaraRadera